Servicii

Intretinere periodica si preventiva motoare termice si grupuri electrogene:

- periodic, echipamentele dumneavoastra au nevoie de o gama de verificari care sunt necesare functionarii in bune conditii sau pentru a identifica si previziona anumite reparatii inainte ca echipamentul sa fie imobilizat datorita problemelor ce pot aparea.

- de asemenea, conform specificatiilor din manualul de intretinere, periodic, este necesara inlocuirea consumabilelor (filtre de ulei, filtre de combustibil, ulei, etc.)

- diagnosticari si reparatii accidentale

- in cazul aparitiei de probleme in functionare, echipele noastre mobile sunt pregatite sa se deplaseze si sa intervina asupra echipamentelor, in locatiile unde acestea se afla.

- reparatii capitale

- in cazul in care este necesara o reparatie majora a motorului dumneavoastra, aceasta poate fi facuta in atelierul nostru. Aici facem verificarile elementelor impreuna cu reprezentantii beneficiarului si tot aici facem si reparatia. Cu siguranta am externalizat o parte dintre servicii, cum sunt prelucrarile mecanice ale elementelor de baza, insa furnizorii nostri sunt evaluati periodic pentru a certifica respectarea procedurilor si a calitatii executiei lucrarilor

- furnizare asistenta tehnica si consumabile

- la cerere, putem asigura asistenta in situatia in care beneficiarul solicita sa-si execute singur activitatile de intretinere sau reparatii

- piesele de schimb furnizate, sunt originale, de la producator, sau sunt piese echivalente aftermarket conforme cu cele originale si care nu difera din punct de vedere al calitatii sau a duratei de utilizare.